Thursday, June 17, 2010

Air Kosong Penawar!!!!


Anda percaya bahawa air kosong adalah penawar pelbagai jenis penyakit?


Percaya atau tidak.
Mencuba petua di bawah bukanlah sesuatu yang merugikan masa, tenaga dan wang ringgit juga.

Keadaan kesihatan yang selalu sangat tidak menentu menyebabkan saya selalunya amat teruja apabila menjumpai tulisan atau maklumat yang berkaitan dengan kesihatan.

Kali ini saya sempat salinkan tanpa sebarang pindaan termasuk imbuhan dan sebagainya kecuali dinyatakan dan "tampalkan" di sini untuk perkongsian kepada sesiapa yang ingin mencuba.
Sama ada yang masih sihat atau yang sedang diuji oleh Allah s.w.t. dengan pelbagai jenis penyakit.

Marilah mencuba bersama saya.
Semoga ada kesembuhan yang dikurniakan oleh Allah s.w.t.

Air Kosong Penawar Pelbagai Jenis Penyakit

Air Kosong penawar pelbagai jenis penyakit Kajian para saintis mendapati amalan minum air sebaik bangun dari tidur setiap pagi mempunyai banyak manfaat. Japanese Medical Society misalnya berjaya membuktikan dalam kes-kes tertentu, amalan ini mampu memulihkan penyakit termasuk yang serius. Diantara penyakit yang termasuk dalam penyelidikan persatuan perubatan dinegara matahari terbit itu ialah sakit kepala, sakit-sakit badan, sistem jantung, artritis, degupan jantung yang pantas, epilepsi, lemak berlebihan, bronkitis, tibi, meningitis, buah pinggang dan jangkitan pada air kencing. Bagaimanapun amalan minum air kosong sebaik jaga dari tidur ini perlu mengikut beberapa peraturan untuk memastikan keberkesanannya.

Minum empat gelas air (160 ml) sebaik jaga dari tidur setiap pagi dan sebelum memberus gigi.

Berus gigi dan bersihkan mulut tetapi jangan makan atau minum apa-apa untuk 45 minit.

Selepas 45 minit anda boleh makan dan minum seperti biasa.

Selepas 15 minit mengambil sarapan, makan tengahari dan makan malam jangan makan atau minum untuk tempoh dua jam. (pokok-kayu-cuma ayat ni sahaja agak kurang faham sikit-ada sesiapa boleh bantu)

Bagi pesakit yang lanjut usia dan tidak larat minum empat gelas air sekali gus diperingkat permulaan, mereka boleh memulakan kaedah rawatan ini dengan meminum air secara berperingkat sehingga mampu mencapai empat gelas sehari.

Kaedah rawatan dipercayai mampu merawat pelbagai penyakit dalam tempoh tertentu. 1. Tekanan darah tinggi – 30 hari 2. Gastrik - 10 hari 3. Diabetes – 30 hari 4. Sembelit – 10 hari 5. Kanser – 180 hari 6. Tibi – 90 hari. Pesakit artritis hanya perlu mengikuti rawatan tersebut untuk tiga hari. Rawatan ini tidak mempunyai sebarang kesan sampingan kecuali diperingkat awal pesakit mungkin kerap buang air kecil.


Razak Nordin berpesan ; Berbeza makan dan minum pada bacaan Bismillah.

Apabila makan, cukuplah bacaan Bismillah pada permulaannya sahaja.

Tetapi apabila minum, bacaan Bismillah hendaklah dibaca setiap kali memulakan tegukan baru kerana air bersifat hidup.
Selamat mencuba.

No comments:

Share/Bookmark